in case you didn't know >>

Posjete : 12531
04.04.2013.

another mistake?

Dolazim danas u amfiteatar, cekam drugarice i pocetak predavanja, bolje receno, treniranje zivaca... Odjednom pored mene bukvalno uskace M. (u jednom od prethodnih postova napisah da je on drug, ali i bivsi). Predavanje traje, profesor prica, M. pise na papir, pita hocemo otici na kafu poslije predavanja. Hmm... na trenutak razmisljam, kao pravim se da cekam da se profesor okrene pa da odgovorim... Kroz glavu mi prolaze sestrine rijeci kako stalno odbijam ljude od sebe, i klimnem glavom potvrdno.
Zavrsise predavanja, sjednemo na kafu, pricamo o svemu, a njegova svaka druga recenica je vezana za bivsu curu (onu sa kojom je skoro raskinuo, koja je starija od njega 7 godina), ona je plakala kad su raskinuli, ona ne moze naci posao, kad je bio sa njom ustajao je rano i sve redom... Tesko mu je otkad nisu zajedno, cak je i njegova mama plakala kad su raskinuli (ista ona koja je rekla da ga ja ne zasluzujem :'( )... Stisnem zube, cutim, izustim po koju rijec, nabacim osmijeh (zavisno od toga o cemu prica), a u sebi pucam...Odlazimo u neke druge teme u kojima nema nje, ali onda dolazi druga bivsa (ona sa kojom je bio istovremeno kad i sa mnom i koju je izabrao, a koja je prethodila ovoj starijoj)... Super. Zar nije bilo dosta? Zelena sam vec od muke :(
Listamo teme, zeza me, izaziva, grli, mazi... Cemu? Zasto me ne pusti da nastavim onako kako sam pocela, zasto me mora drzati na kriticnom rastojanju "tako blizu a tako daleko"?
Trebam na bus, on ima stanicu za svoj bus ispred tog kafica, ali ne, on bira da me prati na stanicu koja je odatle udaljena 20 minuta. Pusti me, pusti sa tog lanca na kom me drzis, molim te.
Stizemo, rastajemo se, razmisljam... Ulazim u bus, tu mi je sestra... Pricam joj sta je bilo, a ona kao iz topa: "Jesi ti retardirana, glupa? Sta je tebi?". Nisam, odgovaram, shvatila sam to kao da hoce da sjednemo popricamo jer nismo odavno. "Definitivno si glupa. Pa sto te nije zvao prije 20ak dana kad je jos imao curu?" Ne, znam, ali ne govorim to... Cutim, razmisljam... Stvarno, da li sam opet pogrijesila? Do kad cu praviti pogresne korake?  Do kad cu biti na kriticnom rastojanju?

I'm so confused! :(


Tumblr_mi6mebkguh1rn4nlvo1_500_large


255638_128466837233166_123185181094665_226529_775071_n_large

Tumblr_mccqxqsv0o1rjwpwqo1_400_large

Tumblr_mkkyda50u71qjvm3mo1_500_largeAnyone has advices?

Layout by AgainstMe