in case you didn't know >>

Posjete : 12530
22.12.2013.

Retrovizor (citaj: sta se to zbilo za 7 mjeseci i 18 dana, koliko nisam pisala)

Zelim da napisem par redaka o zbivanjima dok nisam pisala... Cisto onako, zbog sebe... :)

Hmm... odakle krenuti?
Ajde ovako... DA polozila sam ispit o kome pisah na proljece. Svaka mi cast! ALI, nista sem toga ni ne polozih do oktobra, dakle ista scena (citaj: godina) drugi put. Tu sam sad, na drugoj.. i ucim, da ne lazem ni sebe ni vas koji citate (ako citate), s vremena na vrijeme. Dakle, neke stvari se nikad nece promijeniti.
Jos neke stvari se nikad nece promjeniti, kako stvari stoje. Doticni gospodin oznacavan sa slovom M je i dalje "u modi". Najgluplje stvari se rade na ljeto, i opet da se ne lazemo, radila sam ja iste te glupe stvari i zimi i na proljece... eto, jesen je jos uvijek "cista" sto se tice nas. Mi ko mi, a ljeto ko ljeto, desilo se. Izasli smo sa drustvom, malo popili i eto. Jos jedna greska u nizu. Par poljubaca, ali dovoljno da opet od sutradan dodje do zategnutih odnosa... i tako sve do prije par sedmica... Sad pricamo, idemo na kafe, sve u drustvu, ali kad smo sami... tisina i onda neko pocne sa nekom najglupljom temom (tipa: "joj kisa ce" ili "ucis li"). Nista novo, sve sam to vec par puta prosla.
Tata imao bezveznu fazu, mucili se sa njim, pa onda i uzivali... sad balansiramo. Inace, u porodici divno, sestru volim sve dok je svojim promjenama raspolozenja ne dovedem do histericnog stanja kad mi kaze i sto misli i sto ne misli... a onda mi obicno (kao npr. danas) bude jos gore. Ali dobro onda napravimo coko sufle, uslikamo se kao znak pomirenja i sve bude okej :)

Juce je bio Sv. Nikola ili bolje reci. Sv. Roditelji (ustvari sestra) ili Sv. Ogi. Dobila sam papice za po kuciii... tople, mekane cizmice... zelja ostvarena. Slicne su ovima, samo jooos ljepse. :)
                    

A dobih i poklon iznenadenja i to od... pazi sad: sestrinog momka... Zna da volim munchmallow pa mi je kutiju napunio razlicitim ukusima mancica :) Presrecna!

A sad idem na spavanjac i od sutra sam redovna kao sto obecah u prethodnom postu.

22.12.2013.

Vratila sam se!

http://www.pamhogeweide.com/wp-content/uploads/2013/08/im-back.jpg

Ulazim na blogger i evo sta me doceka: "osvjezio/la iviiic prije 7 mjeseci 18 dana". Nije mi to bila namjera. Nisam htjela tako dugu pauzu. Nece se ponoviti... obecavam!

Layout by AgainstMe